Resimdeki gizli kediyi en zekiler bile bulamadı! 13 saniyede gizli kediyi bulursan IQ seviyen en az 130 çıkıyor!

Resimdeki gizli kediyi en zekiler bile bulamadı! 13 saniyede gizli kediyi bulursan IQ seviyen en az 130 çıkıyor!

Sosyal medya üzerinde yayınlanan bu optik illüzyon görseli insanlar üzerinde büyük bir yankı uyandırdı. İnsanların sadece %1'i resimdeki gizli kediyi bulabildi. 13 saniyede kedinin nerede saklandığını bulabilir misin?

İnternet üzerinde bu zamana kadar sayısız akıl almaz optik illüzyon testi gördük ve neredeyse onlara doyamıyoruz. Ne olursa olsun optik illüzyonlar her zaman beyin kaslarınızı güçlendirmek için size yardımcı olmuştur. Şimdi, görünüşte basit bir optik yanılsama olarak ön plana çıkan bu resimde kimse gizli kediyi göremiyor. Bu optik illüzyon insanları adeta şaşkına çevirdi. Görselde saklanan kediyi 13 saniyede bulursan sen bir dahisin.

1-015.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KEDİYİ 13 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Zeka oyunları ve optik illüzyon testleri çözmek düşünmeyi gerektiren heyecan verici bulmacalardır. Zeka oyunları, sıra dışı düşünmenizi ve zihninizin potansiyelinden yararlanmanızı sağlar. Sosyal medyadaki en yeni optik illüzyon testlerinden biri olan ve birçok kişinin kafasını karıştıran resimde gizli kediyi 13 saniyede görebilir misiniz?

KEDİ NEREDE SAKLANIYOR?

Bu optik illüzyon resmi, keskin bir gözleriniz ve bulmaca çözme tutkunuz varsa kolayca çözebileceğiniz bir bulmacadır. Sadece dikkatli bir gözlem sayesinde bu bulmacayı 13 saniye içinde çözebilirsiniz. Bu beyin bulmacasını çözebilecek kadar keskin görüşlü olup olmadığını ortaya çıkar.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Resimde saklanan kediyi buldun mu? Acele etsen iyi olur, zamanın bitiyor.
Bir ipucuna mı ihtiyacınız var? Ağacın dallarına bir göz at, oralarda olabilir. Kediyi şimdi görüyor musun?

Son birkaç saniye kaldı. Kaçınız gizli kediyi fark edebildiniz? Zaman bitti. Kediyi fark edenler, meydan okumayı süre sınırı içinde tamamlayan kişilerin %1'i arasındadır. Kedinin nerede olduğunu merak mı ediyorsunuz? Çözüm için aşağı kaydırın.

2-008.jpg


Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN