Seçim öncesi sosyal yardımlar hızlandı! Başvuru yapanlara PTT üzerinden 1611 TL verilecek: Tek şartı var

Seçim öncesi sosyal yardımlar hızlandı! Başvuru yapanlara PTT üzerinden 1611 TL verilecek: Tek şartı var

14 Mayıs seçimine sayılı günler kala yapılan ödemeler de genişlemeye başladı. Peki 1.611 TL ödeme şartları nedir? Kimler faydalanabilir? Tüm detaylar haberimizde.

İhtiyaç sahibi insanlara sağlanan sosyal destek ödemeleri hız kesmeden devam ederken 1.611 TL yardımın şartları da netleşti. Peki ödemelerden kimler faydalanacak? Şartlar ne olacak? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

1.611 TL YARDIM ÖDEMELERİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan sosyal destek ödemeleri kapsamında öğrenciler için 1.611 TL ödeme yapılacak. Aile destek programı kapsamında ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri ödemelerden faydalanabilecek. PTT aracılığıyla alınacak olan destek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödenecek.

1.611 TL Yardım Parası Şartları

 Bakan Derya Yanık birçok ebeveynin araştırdığı eğitim desteklerine açıklık getirdi. Başvurular e-Devlet sistemine kimlik numarası ve şifresi ile giriş yapıp arama kısmına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yazdıktan sonra yapılacak. Açılacak sayfada ön başvuru kısmından yeni başvuru seçeneğini seçmek ve başvuru formunu eksiksiz ve doğru şekilde doldurmak gerekiyor. Başvurusu kabul edilen öğrenciler için aylık 1.611 TL ödemeler PTT aracılığıyla yapılacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN