"Dolar 60 TL olacak" diyen Selçuk Geçer'den yeni seviye! Dolar düşüyor

"Dolar 60 TL olacak" diyen Selçuk Geçer'den yeni seviye! Dolar düşüyor

Yüksek tahminleriyle dikkat çeken Selçuk Geçer'den bu defa "Dolar düşecek" uyarısı geldi. Twitter hesabından paylaşım yapan Geçer'in değerlendirmesi yatırımcıyı tedirgin etti. Peki 1 dolar kaç TL olacak? İşte detaylar

Doların yıl sonunda 60 lirayı bulacağını söyleyerek dikkatleri üzerine çeken Selçuk Geçer'den bu defa düşüş sinyali geldi. Merkez Bankası'nın faiz düşüreceğini söyleyen Geçer bakın ne dedi?

dolar1.jpg

SELÇUK GEÇER'DEN DOLAR YORUMU

Yaptığı dolar tahminleriyle yatırımcının dikkatini çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer'den yeni dolar tahmini geldi. Geçer, bu kez doları düşeceğini söyledi.

DOLAR DÜŞME EĞİLİMİNDE

Twitter hesabından paylaşım yapan Geçer, "Burada dursun... Merkez Bankası faizi 150 baz indirir, dolar 18.50 ye düşer" yorumunda bulundu. Daha sonra ise, "Ne dediysek o !!! Merkez Bankası faiz aynen dediğimiz gibi 150 baz puan indirdi. Dolar düşme eğiliminde !!!" paylaşımı yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN