Asgari ücretli çalışanları aşağılayarak özür dilemişti! Selen Görgüzel bu kez erkekleri hedef aldı! "Etek giydiririm..."

Asgari ücretli çalışanları aşağılayarak özür dilemişti! Selen Görgüzel bu kez erkekleri hedef aldı! "Etek giydiririm..."

Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 7 milyon asgari ücretli çalışanı hedef alan söylemlerde bulunan ünlü oyuncu Selen Görgüzel, açıklamalarının tepki toplaması sonrasında özür dilemişti. Ünlü oyuncu bu kez de erkekleri hedef alarak bir kez daha tepki toplayan açıklamalara imza attı.

Geçtiğimiz Mart ayında ünlü yönetmen Hamdi Alkan'dan boşanan ünlü oyuncu Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde asgari ücretli çalışanları hedef alan açıklamalarda bulunarak yaklaşık 7 milyon asgari ücretli çalışanın tepkisini toplamıştı. Tepkilere dayanamayan ünlü oyuncu, olay yaratan açıklamaları nedeniyle özür dilemişti. Ünlü oyuncu bu kez de erkekleri hedef aldı.

Son dönemde açıklamalarıyla sosyal medyada alay konusu olan ünlü oyuncu Selen Görgüzel, vücuduna ayı kanı enjekte etmek istediğini ve sünnet derisinden cilt bakımı yaptırdığını açıklamıştı. Ünlü oyuncu daha sonrasında ise "fakir bir erkekle" asla birlikte olmayacağını belirtmiş ve asgari ücretli çalışanları hedef almıştı. Olay yaratan açıklamaları sonrasında özür dileyen Selen Görgüzel, bu kez de erkekleri hedef aldı.

ASGARİ ÜCRETLİ ÇALIŞANLARI AŞAĞILAMIŞ DAHA SONRASINDA İSE ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde kendisine yöneltilen “Asgari ücretle çalışan birisiyle sevgili olur muydunuz” sorusuna “Benimle yaşayamaz. Komplekse girer. Erkeksi duyguları rencide olur. İyi bir yere götüremezse gururu kırılır. O yüzden davul bile dengi dengine. Amazon kadını olduğum için erkek benden her konuda güçlü olmalı. Masaya yumruğunu vuran, adam gibi adam olsun. Vıttırı vızzık adamlar istemiyorum" şeklinde yanıt vererek tepkilerin odağı haline gelen ünlü isi, sosyal medya hesabı aracılığıyla bir özür mesajı yayınlayarak şu ifadeleri kullanmıştı:

asgari-ucretli-sevgili-benimle-yasayamaz-dedigi-15515322_1284_m

"Asgari ücretle hayatını idame ettirmeye çalışan tüm emekçi kardeşlerimden, büyüklerimden, dostlarım ve arkadaşlarımdan özür dilerim. Maalesef yanlış anlaşıldım. Açıklamam asla sizi rencide etmek amaçlı değil, aksine hayat şartlarının ne kadar zor olduğunun altını çizmek amaçlı yapılmış bir söylemdi. Bizlerin icra ettiği meslek gereği yapmamız gereken harcamalar, yatırımlar, bulunmamız gereken ortamlar için belli kazanç grubu insanlar bile zorlanırken benim mücadelem için de o şartlarda yanımda olacak kişi üzülebilir, kendini kötü hissedebilir demek istemiştim. Takdir sizin."

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan '2. Sayfa' adlı magazin programına katılarak Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu bu kez de erkekleri hedef aldı.

selo3.webp

"ETEK GİYDİRİRİM..."

Kadın- erkek eşitliğine inanmadığını belirten ünlü oyuncu, yemeğin hesabını kendisine ödeten erkeğe 'etek giydireceğini' vurguladı. Bir kez daha tepki toplayan açıklamalara imza atan Selen Görgüzel şunları söyledi:

"Sevgilim yemeğin hesabını bana ödetirse, öderim ama ondan sonra eteğimi ona giydiririm. Adamdan etkilemişim, date'e çıkmışız, hali vakti yerinde... Bana hesap uzatacak, bu hakaret. 'Kartı arabada unutmuşum, şunu halleder misin...' Tabii ki ama bunu anlarsın zaten.

Diyorlar ya 'Erkek kadın eşit' diye, değiliz abi. Biz erkek kadın eşdeğeriz. Hukuksal olarak eşdeğer haklarımız vardır ancak eşit değiliz; bir kere hormonel olarak faklıyız, yaradılış olarak farklıyız. Doğal olarak bir kadının da erkeğe vermek istediği şeyler vardır, erkeğin de vermek istediği şeyler vardır. 'Bunları veremeyince üzülür' dedim. Stratejik davranma güdüsü henüz bende gelişmedi. Soru soruyorlar.

KADIN VE ERKEK EŞİT DEĞİLDİR

BEN ZORLUK YAŞAMIŞ BİR KADINIM

Ben zorluk yaşamış bir kadınım. Bir eli yağda bir eli balda yaşantısı olan bir kadın değilim. Zorluk da, yokluk da, varlık da gördüm. Ne demek olduğunu biliyorum. Mesela çok fakir bir çocuğa aşıktım. Güzel bir ilişkin vardı. Adamın parası yok diye beni bıraktı. Bazı açıklamalarımı tecrübeyle doğru orantılı olarak yapıyorum. Beni istediği gibi yerlere götüremiyor diye komplekslendi ve bu yüzden ayrıldık. Gitti sonra zengin bir kızla evlendi, pislik!

PARASI YOK DİYE KOMPLEKSLENDİ

YANLIŞ BİR ŞEY SÖYLEMEDİM

Hayatın zorluklarını bilen bir insanım. Zorluk yaşayan insanların hepsine saygı duyuyorum. Yanlış anlaşıldım için özür diledim zaten. Yoksa yalan yanlış bir şey söylemedim. Gerçekten amacım bu değildi. Her tepkiye de bu kadar gönül koyacak durumda değilim. Özür dileme ihtiyacı hissettim.

NE YAPAYIM ŞİMDİ KENDİMİ Mİ KÜÇÜKSEYEYİM?

Kimseyi mutsuz etmek istemiyorum, mutsuz da olmak istemiyorum. Öyle bir kriterim yok. Kimseyi üzmemek adına bunları söyledim. Cemiyet hayatından geliri üst, üst, üst seviyedeki birçok dostum, arkadaşım var. Ben de onlarla hayat paylaşamıyorum. Onlar gibi özel uçaklarla sürekli bir yerlere gidip gelemem. Onlar gibi lüksüm yok benim de. Ne yapayım şimdi kendimi mi küçükseyeyim? benim gelirim bu. Tanışırım, sohbet ederim ama ayak uyduramam. Sürekli ayakkabılara, çantalara 50-100 bin TL'ler veremem."

selo2.webp​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN