Bu resimde kaç hayvan olduğunu bulabilir misin? Sadece IQ'su 160'ın üstünde olanlar 12 saniyede bulabiliyor!

Bu resimde kaç hayvan olduğunu bulabilir misin? Sadece IQ'su 160'ın üstünde olanlar 12 saniyede bulabiliyor!

Aşağıdaki resimde bulabileceğiniz hayvan sayısı zeka seviyenizi gösterecektir. Bu resme bir bakışta bakıldığında, cevapların çoğu beş hayvan olduğunu söylüyor. Peki resimde kaç hayvan var? Doğru cevabı bulabilir misin?

Günümüzün optik illüzyonları, kolay ama kafa karıştırıcı olsalar da oldukça ilgi çekicidir. Bu optik illüzyon kafanızı sizi şaşırtacak. Aşağıdaki resimde kaç tane hayvanın gizlendiğini bulabilir misin?

Günümüzde insanlar arasındaki geniş dikkat aralıklarına rağmen, optik illüzyonlar insanların dikkatini çekmede, tutmada ve daha fazlası için geri gelmelerini sağlamada başarılı olmuştur. Şimdi denemeniz gereken şey bu hızlı optik illüzyon mücadelesidir. Resme bakın ve kaç hayvan olduğunu bulun.

1.jpg

RESİMDE KAÇ HAYVAN GÖRÜYORSUN?

Bugünün optik illüzyon resmi kolay ama kafa karıştırıcı olan çeşitli hayvanları içeriyor. Bu resimdeki gizli hayvanları bulmaya çalışın. İnsanların sadece %2'si resmin içinde kaç tane hayvanın gizlendiğini 12 saniyede bulabiliyor.

Optik illüzyon meydan okumaları, zekanızın yanı sıra gözlem becerilerinizi de test etmenin iyi bir yoludur. Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olarak görülse de, bunu yapmanın tek yolu bu değildir. IQ seviyenizi gerçekten öğrenmek için profesyonelce tasarlanmış IQ testlerine girebilirsiniz.

GİZLİ HAYVANLARI BULDUN MU?

Sizi için sunulan optik illüzyon testi, 12 saniye içerisinde görüntüdeki gizli hayvanları bulmanızdır. Bu, zekanızı ve gözlem becerilerinizi test edecek basit bir meydan okumadır. Gizli hayvanların hepsini buldun mu?

Bazı keskin gözlü kullanıcıların gizli hayvanların hepsini hemen fark ettiklerine inanıyoruz. Bazı kullanıcılar hala hayvanların hepsini bulamamış olabilir. Cevabı öğrenmek için okumaya devam edin.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Açıklamalara göre, resimde 16 hayvan var ve bu IQ testinde yeteneklerinizi test etmek için dürüst olmaya çalışın. 6 adede kadar hayvan resmi görüyorsanız, IQ'nuz ortalama demektir.

7 ila 10 hayvan resmi görüyorsanız IQ'nuz ortalama olarak yüksektir. 11 ila 13 hayvan resmi görüyorsanız, IQ'nuz ortalamanın üzerinde demektir. 14 ila 16 hayvan resmi görürseniz son derece akıllı olduğunuzdan emin olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN