Çağatay Ulusoy televizyon ekranlarına geri dönüyor! Yeni dizisi ortalığı kasıp kavuracak: İşte yayın tarihi ve oyuncuları…

Uzun süredir televizyon ekranlarından uzak olan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, yeniden ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. Yakın zamanda izleyici karşısına çıkacak olan dizisiyle ortalığı kasıp kavurmaya gelen ünlü isim bu kez bambaşka bir hikayeyi aktaracak. İşte dizinin yayın tarihi, konusu ve oyuncuları…

ZEYNEP ORHAN

Rol aldığı her içerikle izleyicilerin gönlünde taht kurmayı başaran ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, dijitale içerik üretse de uzun zamandır televizyon ekranlarında herhangi bir projede yer almıyordu. Adını Feriha Koydum, İçerde, Terzi, Hakan Muhafız, Medcezir, Delibal, Kağıttan Hayatlar, Anadolu Kartalları gibi dizilerle her defasında bambaşka bir karakteri izleyiciye aktaran ünlü oyuncu bu kez izleyenleri derinden etkileyecek bir projeyle ekranlara gelecek.

O TARİHTE YAYINLANACAK

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Onur Saylak ve Sümeyye Aydoğan gibi önemli isimlerin yer aldığı “Gaddar” dizisi ilk bölümü ile 19 Ocak Cuma akşamı izleyici karşısına çıkacak.

yeni-proje-2-009.jpg

GADDAR DİZİSİNDE KİMLER OYNUYOR?

Yakın zamanda yayınlanacak olan gaddar dizisinin senaryosu Hürer Ebeoğlu’na aitken yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi önemli isimler yer alıyor.

yeni-proje-3-004.jpg

GADDAR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Çağatay Ulusoy’un hayat verdiği Dağhan karakteri uzun süren askerlik görevinden sonra evine döner. Lakin giderken bıraktığı hiçbir şey aynı değildir. Sümeyye Aydoğan’ın hayat verdiği ve Dağhan’ın sevdiği kız olan Aydan ise ona haber vermeden çekip gitmiştir. Dağhan’ın kardeşi ve Fatih Berk Şahin’in hayat verdiği Rüzgar ise karanlık bir dünyanın tam ortasındadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN