Selen Görgüzel'den eski eşi Hamdi Alkan'a olay yaratacak sözler! "Hamdi'nin Allah belasını versin, düzenli olarak aldattım..."

Selen Görgüzel'den eski eşi Hamdi Alkan'a olay yaratacak sözler! "Hamdi'nin Allah belasını versin, düzenli olarak aldattım..."

Geçtiğimiz yılın mart ayında 8 yıl evli kaldığı eski eşi Hamdi Alkan'dan boşanan ünlü oyuncu Selen Görgüzel, eski eşi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunarak magazin gündemine bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz yılın Mart ayında ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini sonlandıran ünlü oyuncu Selen Görgüzel, vücuduna ayı kanı enjekte etmek istediğini açıklayarak adından söz ettirmişti. Ünlü oyuncu daha sonrasında ise hemcinslerini hedef alan açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekmişti. Selen Görgüzel bu kez de eski eşi Hamdi Alkan'ı düzenli olarak aldattığını açıkladı.

Eski eşi Hamdi Alkan'dan ayrıldıktan sonra dikkat çekici açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen Selen Görgüzel, Hamdi Alkan'ı aldattığını açıkladı.

Haberler.com'un YouTube kanalında yayımlanan Haber Bahane programına konuk olan Selen Görgüzel, eski eşi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Selen Görgüzel'den çok konuşulacak itiraf: Hamdi Alkan'ı düzenli olarak aldattım

"HAMDİ'Yİ DÜZENLİ OLARAK ALDATTIM"

Geçtiğimiz yıl Mart ayında Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel, "Hamdi Alkan'ı aldattın mı?" sorusuna "Evet ama gözle. Yakışıklı çocuk geçtiğinde bütününe bakarım. Hamdi'yi düzenli olarak aldattım. Hamdi'ye de hep bakıyordum. Güzel kadına, eve, arabaya ve çiçeğe bakarım. Eski eşime ne kadar yakışıklı adam baksana diyordum. Benim içim ve dışım birdir. Eski eşim yönetmen olduğu ve oyuncu seçtiği için güzel kadın ya da erkek gördüğümde oyuncu olması için tanıştırıyordum." şeklinde yanıt verdi.

"ALLAH BELASINI VERSİN"

Görgüzel, "Hamdi Alkan tarafından aldatıldın mı?" sorusuna ise "Bildiğim kadarıyla hayır. Aldattıysa da Allah belasını versin. Aldattıysa da kendisini aldatmıştır ama önceki eşim çok aldattı" diyerek yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN