Beşiktaş ilk bombayı patlattı! Dünya yıldızı imzayı atıyor: Hem asist hem gol yağdıracak!

Beşiktaş ilk bombayı patlattı! Dünya yıldızı imzayı atıyor: Hem asist hem gol yağdıracak!

Transfer sezonunun suskunları arasında yer alan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Yeni sezon çalışmalarını Şenol Güneş yönetiminde sürdüren siyah-beyazlı ekip, ilk transferini açıklamak için geri sayıma geçti.

Yeni sezon çalışmalarını tecrübeli teknik adam Şenol Güneş yönetiminde sürdüren Beşiktaş, transferde düğmeye bastı. Gelecek sezon şampiyonluğa ulaşmayı amaçlayan siyah-beyazlı ekip, taraftarlarına müjdeli haberi vermek için adeta geri sayıma geçti.

Geçen sezon Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte özellikle derbi maçlarında aldığı başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Transfer sezonunun suskum takımları arasında yer alan siyah-beyazlı ekip, dünya yıldızı futbolcuyu kadrosuna katma konusunda geri sayıma geçti.

Sports Digitale'den Ertan Süzgün'ün aktardığına göre; Kartal, Hollanda devi Ajax'ın Sırp yıldızı Dusan Tadic'i kadroya katmak için düğmeye bastı. Hollanda ekibiyle bir sezonluk sözleşmesi kalan yıldız futbolcunun, takımından ayrılmak istediği kaydedilirken siyah-beyazlı ekibin Sırp yıldız için resmi teklifte bulunduğu ifade edildi.

Beşiktaş'ın eski Sırp savunma oyuncusu Dusko Tosic'in de bu transfer için Tadic'i ikna etmeye çalıştığı kaydedilirken Sırp golcünün Beşiktaş'a transfer olabileceği öne sürüldü.

Geçen sezon 47 karşılaşmada görev alan 34 yaşındaki yıldız futbolcu, takımına 13 gol 21 asistlik katkı sundu. Ülkesinin milli formasını ise 98 maçta terleten Tadic, söz konusu karşılaşmalarda 21 gol kaydetti.

Transferin kısa süre içerisinde olumlu olarak sonuçlanması ve Tadic'in Beşiktaş'a imza atması bekleniyor. Golcü futbolcunun birçok mevkide oynayabilmesi nedeniyle Şenol Güneş'in bu transferde ısrarcı olduğu belirtildi.

Dusan Tadic - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN