Beşiktaş Rebic'i imzaya getiriyor

Beşiktaş Rebic'i imzaya getiriyor

UEFA Avrupa Ligi 2'nci Eleme Turu ilk maçında Arnavutluk ekibi Tirana'yı 3-1 mağlup ederek avantajı eline geçiren Beşiktaş, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Siyah-beyazlılar uzun süredir görüşme halinde olduğu Ante Rebic ve kulübü Milan ile anlaşmaları tamamlayarak resmi imza aşamasına geldi. Hafta sonu İstanbul'a gelecek Rebic, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Beşiktaş'a imza atacak.

Rebic'le el sıkışan yönetim, Milan ile yaptığı pazarlıklarda son noktaya geldi. Siyah-Beyazlıların Hırvat yıldız için Milan'a 500 bin euro ve bonus ödeyeceği öğrenildi. İtalyan devi, uzlaşma noktasında pozitif bir tutum sergiliyor. Bir diğer ihtimal, satın alma şartıyla oyuncuyu kiralamak. Anlaşma halinde Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak olan Rebic, yıllık 2.5 milyon euro kazanacak. Beşiktaş'ın transferi kısa zamanda açıklamaya hazırlandığı öğrenilirken, teknik direktör Şenol Güneş de Rebic transferini beklediğini açıklamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN