Beşiktaş’ta sol kanat harekâtı

Beşiktaş’ta sol kanat harekâtı

Gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda planlamalar yapılıyor. N’koudu’yu gelecek sezon kadroda düşünmeyen Güneş’in sol kanat istemesinin ardından Kristoffer Velde ismi öne çıktı.

Geride bıraktığımız sezonu üçüncülük koltuğunda tamamlayan Şenol Güneş ve öğrencileri gelecek sezonda üç kulvarda yarışacak. Takımın başına geçmesiyle oyun yapısında birçok değişikliğe giden tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, gelecek sezon kadro yapılanmasında ince eleyip sık doluyor. Yönetimle özel görüşmeler gerçekleştiren Güneş, geçen sezonun ikinci yarısında forma süresini azalttığı Kevin N’koudu’yu gelecek sezon kadroda düşünmüyor.

Kadroda hücumcu bir kanat eksiği oluşmasının ardından bir sol kanat isteyen teknik adam aradığı ismi Polonya’da buldu. Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor’un da geçmiş dönemlerde ilgilendiği ancak başarılı olamadığı sol kanat oyuncusu Kristoffer Velde’yi izleyip onay veren Şenol Güneş, yönetimden oyuncuyu istedi.

Polonya’nın Lech Poznan takımında forma giyen oyuncunun sözleşmesi 2025 yılında sona erecek. Oyuncunun takımıyla görüşmelere başlayacak olan Siyah-Beyazlılar mali şartları araştırıyor. Norveç Milli Takımı formasını da giyen 23 yaşındaki futbolcuyu Güneş’in beğenmesinin ardından transfer sırasında üst sıralara çıkarak öne alındı. Avrupa’nın birçok kulübünden teklifler alan genç kanat oyuncusu hızı ve adam eksiltme özellikleriyle dikkat çekiyor.

Geride bıraktığımız sezonda Lech Poznan formasıyla 46 karşılaşmaya çıkan oyuncu istkrarlı bir performans sergilemeyi başararak rakip fileleri 16 kez sarsmayı başardı. Asistleriyle de öne çıkan 23 yaşındaki futbolcu takım arkadaşlarının gollerinin 7’sinde de asist yapan isim oldu. Güneş’in oyuncuyu istemesinin ardından Beşiktaş kurmayları Velde transferi için işlemleri hızlandıracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN