Beşiktaş'ta yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor! Kartal onu sattığı için adeta yas tutuyor: 'Onu keşke satmasaydık'

Beşiktaş'ta yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor! Kartal onu sattığı için adeta yas tutuyor: 'Onu keşke satmasaydık'

Bu sezon Süper Lig'de ve Avrupa'da beklentilerin altında kalarak hayal kırıklığı yaşayan Beşiktaş'ta yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor. Kartal, yıldız futbolcuyu sattığı için adeta yas tutuyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. hafta karşılaşmasında İsviçre ekibi Lugano karşısında alınan yenilgi sonrasında Şenol Güneş ile yollarını ayırarak erken seçim kararı alan Beşiktaş'ta yüzyılın pişmanlığı yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekip, yıldız futbolcuyu sattığı için adeta yas tutuyor.

Bu sezon beklentilerin altında bir performans ortaya koyarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta büyük bir pişmanlık yaşanıyor. Aralık ayında yapılması planlanan seçime kadar Burak Yılmaz tarafından çalıştırılacak olan siyah-beyazlı takım, yıldız futbolcuyu sattığı için yüzyılın pişmanlığını yaşıyor.

Geçen sezon yaz transfer döneminde sadece 4 milyon euro karşılığında Beşiktaş'tan ayrılarak İskoç devi Glasgow Rangers takımına transfer olan 22 yaşındaki savunma oyuncusu Rıdvan Yılmaz'ın İskoç ekibinde gösterdiği performans Beşiktaş'ta pişmanlık yarattı. Genç yıldızın İskoç ekibinde gösterdiği performans 'onu keşke satmasaydık' yorumlarına neden oldu.

Beşiktaş formasıyla 62 maçta görev alan başarılı savunma oyuncusu söz konusu karşılaşmalarda takımına 4 gol 7 asistlik katkı sunmuştu. İskoç ekibine transfer olduğu günden bu yana 19 maçta görev alan Rıdvan Yılmaz, takımına 1 gol 3 asistlik katkı sundu.

Siyah-beyazlı taraftarlar Rıdvan Yılmaz'ın takımdan ucuz bir bonservis bedeli karşılığında ayrıldığı konusunda görüş birliğine varırken genç yıldızın gösterdiği performans hakkında 'Onu keşke satmsaydık' yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN