Dünya yıldızı imzayı atıyor: Beşiktaş bombayı patlattı! Hem asist hem gol yağdıracak

Dünya yıldızı imzayı atıyor: Beşiktaş bombayı patlattı! Hem asist hem gol yağdıracak

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüslemeyi amaçlayan Beşiktaş, transferde düğmeye bastı. Kartal, dünya yıldızı futbolcuyu kadrosuna katmak için geri sayıma geçti. Siyah-beyazlı ekip, taraftarlarına müjdeli haberi vermek için artık resmen gün sayıyor.

Yeni sezon çalışmalarını Almanya'da sürdüren Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Transfer sezonunun suskun takımları arasında yer alan siyah-beyazlı ekip, transfer çalışmalarında düğmeye bastı. Arjantinli orta saha oyuncusu Roberta Pareyra ile her konuda anlaşma sağlayarak yıldız futbolcuyu İstanbul'a davet eden siyah-beyazlı ekip, bir başka yıldız futbolcunun transferinde de mutlu sona çok yakın.

Gelecek sezon şampiyonluk ipini göğüslemeyi amaçlayan Beşiktaş, transferde düğmeye bastı. Son olarak Udinese forması giyen Roberta Pareyra ile anlaşma sağlayan siyah-beyazlı ekip, bu kez gözünü dünya yıldızı futbolcuya dikti.

Transfer çalışmalarını tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş, Hollanda devi Ajax'ın Sırp yıldızı Dusan Tadic'i kadroya katmak için girişimlerini hızlandırdı.

Hollanda basınında yer alan haberlere göre; Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan 34 yaşındaki yıldız futbolcu, Ajax ile yollarını ayırmak istiyor. Tarafların sözleşme fesih konusunu görüştüğü belirtilirken ayrılığın kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.

Tadic'in Hollanda ekibinden ayrılmasını bekleyen siyah-beyazlı ekip, Sırp yıldıza yaptığı teklifi yeniledi.

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Beşiktaş, Dusan Tadic’in temsilcisiyle bir görüşme daha yaparak teklifini revize etti. Siyah-beyazlı ekibin Sırp yıldıza bonuslar hariç yıllık 3 milyon euroluk bir teklif sunduğu belirtildi.

Beşiktaş'ın eski Sırp savunma oyuncusu Dusko Tosic'in de bu transfer için Tadic'i ikna etmeye çalıştığı kaydedilirken Sırp golcünün Hollanda ekibinden ayrıldıktan sonra Beşiktaş'a imza atması bekleniyor.

Geçen sezon 47 karşılaşmada görev alan 34 yaşındaki yıldız futbolcu, takımına 13 gol 21 asistlik katkı sundu. Ülkesinin milli formasını ise 98 maçta terleten Tadic, söz konusu karşılaşmalarda 21 gol kaydetti.

Transferin kısa süre içerisinde olumlu olarak sonuçlanması ve Tadic'in Beşiktaş'a imza atması bekleniyor. Golcü futbolcunun birçok mevkide oynayabilmesi nedeniyle Şenol Güneş'in bu transferde ısrarcı olduğu belirtildi.

Dusan Tadic - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN