Fırtına Pjaca için esecek

Fırtına Pjaca için esecek

Trabzonspor’da Mislav Orsic’in yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından kanat arayışları devam ediyor. Yerli ve yabancı oyunculardan geniş bir liste hazırlayan Bordo-Mavili ekip, son olarak bonservisi Juventus’ta bulunan Marko Pjaca için İtalyan devi ile görüşmelere başladı.

Trabzonspor’da yeni transfer Mislav Orsic talihsiz bir sakatlık geçirerek sezonu erkenden kapatmıştı. Dizinden sakatlanan Hırvat oyuncu sahalardan 6-9 ay uzak kalacakken Trabzospor ise Orsic’in yerini doldurmaya hazırlanıyor. Bu hedef doğrultusunda yerli ve yabancı isimlerde liste oluşturan Fırtına, ilk hedef olarak Marko Pjaca’yı belirledi. Karadeniz ekibi, yaklaşık bir haftadır İtalyan devi Juventus ile Marko Pjaca için görüşmelerini sürdürüyor.

Bordo-Mavili yönetim, mali şartlarda anlaşma sağlamak adına zemin yokluyor. Pjaca’nın bonservisi Juventus’da olsa da son yıllarda başka takımlara kiralandığı ve İtalyan kulübünün kontratının son senesindeki 28 yaşındaki oyuncuyu satmayı planladığı ifade edildi. Pjaca’nın da kariyerine uzun soluklu yeni bir sayfa açmak istediği bilinirken Trabzonspor, Hırvat kanat oyuncusuna istikrar fırsatı sunacak.

Fırtına’nın yerli adayı ise Galatasaray’ın gözden çıkarttığı 20 yaşındaki Yusuf Demir. Mavi kartı bulunan oyuncu bu sezon yerli statüsünde +1 kontenjan kullanabilecek. Sol ve sağ kanadın yanı sıra 10 numara bölgesinde oynayabilen Yusuf, geçen sezon Galatasaray’da 5 lig maçında 66 dakika süre alabilmişti. Galatasaray’ın 6 milyon euro yatırım Yusuf ne geçen sezon şans bulabildi ne de bu sezon şans bulabileceği düşünülüyor. Trabzonspor’un teklif yapması halinde Galatasaray, genç oyuncuyu göndermeye sıcak bakıyor. Yedek kulübesinde değerini kaybetmesi istenmeyen yetenekli oyuncu için Trabzonspor’un ilgisi bir fırsat olarak görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN