Galatasaray'ın intikamı acı olacak! Beşiktaş'a darbeyi öyle bir transferle vuracak ki...

Galatasaray'ın intikamı acı olacak! Beşiktaş'a darbeyi öyle bir transferle vuracak ki...

Transfer döneminde Arap atı gibi açılan Beşiktaş en son Milot Rashica transferi ile ezeli rakibi olan Galatasaray'a büyük bir çalım atmıştı. Rashica transferi iki dev takım arasında tartışmalara neden olurken sarı-kırmızılı ekipten bir transfer hamlesi geldi. Galatasaray'ın intikamı acı olacak! Beşiktaş'ın uzun zamandır istediği ve son günlerde gündem de olan Talis'ca için harekete geçen Galatasaray'dan büyük darbe geliyor! Kimse bu transferi beklemiyordu. İşte detaylar haberimizde...

Beşiktaş sürpriz bir şekilde imza attığı Milot Rashica transferi ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Ezeli rakibi Galatasaray'a büyük bir transfer çalımı atan siyah-beyazlı ekip gözünü bu sefer eski yıldız oyuncuları Talisca'ya dikti. Arap ekibi Al Nassr ile görüşmeler devam ederken gelen son dakika haberi herkesi şoke etti. Arap basınında çıkan haberlere göre, Talisca'nın Galatasaray'a transfer olacağı öne sürüldü. Galatasaray'ın intikamı acı olacak! Beşiktaş'a darbeyi öyle bir transferle vuracak ki taraftar çıldıracak!

GALATASARAY'IN İNTİKAMI ACI OLACAK! YILDIZ OYUNCU İSTANBUL'A GELİYOR

Transfer döneminde bomba üstüne bomba patlatan Galatasaray'dan flaş hamle! Suudi Arabistan basınında ortaya atılan haberler cimbom taraftını heyecana boğdu. Suudi Arabistan basınından Sport Al-Marsd, "Anderson Talisca'nın Al Nassr'dan sonraki yeni varış noktası açıklanıyor. Muhabir Sultan Al-Zaidi'ye göre Brezilyalı Talisca, Galatasaray'a gidecek" haberini paylaştı. Zaidi, bu bilgiyi sosyal medya hesabından yayınladı.

ghhggh-2023-08-23t103451-890.jpg

KADRO DIŞI BIRAKILDI...

Yine Arap basınından Ciro 24, Al Nassr'ın Talisca'nın yerine düşündüğü yıldız ismi duyurdu; Kingsley Coman. Haberde şu ifadeler yer aldı; "Suudi kulübü, Brezilyalı oyuncusu Anderson Talisca'yı satma arzusu ve hücum hattındaki Mane ile Ronaldo'nun yanına dünyaya kendini kabul ettirmiş bir oyuncuya imza attırma amacında. Kulüp, bunun için ilk alternatif olarak Kingsley Coman'ı belirledi." Al Nassr Teknik Direktörü Castro'nun da Talisca'yı kadro dışı bıraktığı vurgulandı.

hjhjhj-2023-08-23t103510-305.jpg

YILLIK MAAŞI 12 MİLYON EURO

Talisca'nın, Arap takımındaki kazancı bonuslarla birlikte 12 milyon euroyu buluyor. Beşiktaş ise 7 milyona kadar çıktı. Şenol Güneş, futbolcunun gelmek istediğini söylemişti ancak Arap basınında çıkan haberler kafaları karıştırdı. Okan Buruk'un kadrosunda görmeyi çok istediği Rashica'yı Beşiktaş'a kaptıran Sarı-Kırmızılılar, Talisca ile karşılık verebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN