Kartal transferde atağa kalktı

Kartal transferde atağa kalktı

Gelecek sezon üç kulvarda yarışabilecek bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş’ta transferler art arda gelecek. Üç oyuncuyla görüşmelerde ilerleme kaydeden Siyah-Beyazlılar Amartey, Pereyra ve Lyanco transferlerini bitirmek istiyor.

Teknik direktör Şenol Güneş önderliğinde gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta son günlerde yaşanan transfer çalımları nedeniyle taraftar ve yönetimin arasında kriz yaşandı. İlk olarak yoğun mesai harcanan forvet oyuncusu Halil Dervişoğlu ile anlaşma sağlayamayan Beşiktaş, oyuncuyu ezeli rakiplerinden Galatasaray’a kaptırmıştı. Bir diğer transferde ise uzun süreli görüşmeler gerçekleştirilen golcü oyuncu Dusan Tadic’i kadrosuna katamayan Beşiktaş kurmayları taraftarın hedefi hâline geldi.

Bunun üzerine düğmeye basan Siyah-Beyazlı yönetim transferlerde daha hızlı hareket ederek Şenol Güneş’e istediği kadroyu oluşturacak. Özellikle defans hattına transfer isteyen Güneş, yönetimden en az iki stoper istemişti. Premier Lig’den düşen Leichester City’den Daniel Amartey transferinde sona gelen Siyah-Beyazlılar, yine Premier Lig’den küme düşen bir diğer takım olan Southampton’da forma giyen stoper oyuncusu Lyanco için de temasları hızlandırdı.

ba7d747063bf40759a051a6699d06f46.jpg

Göztepe ile hazırlık maçı yapmak için İzmir’de bulunan Southampton idarecileri ile görüşme gerçekleştiren Siyah-Beyazlı kurmaylar stoperde Lyanco’yu istediklerini resmi bir şekilde iletti. Daha önce 4 milyon euroluk teklifini 5 milyon Euro’ya yükselten Siyah-Beyazlılar’ın Southampton’ı ikna etmek için bir sonraki satış, bonus gibi ekstra primler kullanmayı planladığı bildirildi.

roberto-pereyra-udinese-1602146456-48691.jpg

Şenol Güneş’in çok istediği Lyanco transferinde hedef hızla oyuncuyu kadroya katmak. Orta sahada da tecrübeli oyuncu Pereyra ile görüşmelerde ilerleme kaydeden Kara Kartal, oyuncuyu kadrosuna katarak orta saha hattını güçlendirmek istiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN