Mert Günok: En dibi gördüm zirveye çıkacağım’

Mert Günok: En dibi gördüm zirveye çıkacağım’

Yeni sezon hazırlıklarına Almanya’da devam eden Beşiktaş’ta tecrübeli Milli eldiven Mert Günok açıklamalarda bulundu. Günok, Siyah-Beyazlı takımda dibi gördüğünü ve kazanacağı bir şampiyonlukla zirveye çıkacağını söyledi.

Sezon öncesi hazırlık kampını Almanya’da sürdüren Beşiktaş’ta tecrübeli kaleci Mert Günok, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Giresunspor maçında sakatlanması hakkında konuşan Günok “En dibi gördüğüm an sakatlandığım maçtı. Sakatlandığım an kariyerimde en dibi gördüğüm an olarak kalacak.” ifadelerini kullanan Mert Günok, “O günü yaşadıktan sonra kendi içimde ‘Bunun daha kötüsünü göremem.’ dedim. Çok ağır bir sakatlık yaşadım. Ne zaman ve nasıl döneceğimi bilemiyordum. Böyle bir sakatlık hiçbir futbolcunun aklından geçmez. Başınıza gelince anlıyorsunuz. Yürüyemeyecek durumda olmak, kendi işlerini yapamamak bir insan için çok zor bir şey. Hayatımı nasıl düzene sokacağımı düşünürken, yavaş yavaş dönüşe geçtim ve bu dönüm noktası oldu. ‘Buradan çıkış da zirve olmalı.’ dedim. Beşiktaş kariyerimde zirveyi görmedim çünkü hala bir şampiyonluk yaşamadım. Umarım bu sene şampiyonluk yaşadıktan sonra, ‘En dipten en zirveye çıktım.’ diyeceğim.” şeklinde konuştu.

Beşiktaş’ta şampiyonluk yaşamak istediğini söyleyen tecrübeli kaleci ““Beşiktaş gibi bir kulübün hedefi her sene şampiyonluk olmalı, bu tartışılamaz bir gerçek. Bizim de bu seneki hedefimiz yine şampiyonluk. Burada şampiyonluk yaşamayı çok istiyorum. İstanbul Başakşehir’de ve Fenerbahçe’de şampiyonluğum var. Beşiktaş’ta oynayan, takımın tecrübeli oyuncularından biri olarak o şampiyonluğu yaşamayı çok istiyorum. Bir şampiyonluk daha yaşarsam Mehmet Topal’la beraber üç takımda şampiyonluk yaşayan oyunculardan biri de ben olacağım” dedi.

Teknik direktör Şenol Güneş hakkında da yorumlarda bulunan Günok “Şenol Hoca’nın yeri bende her zaman farklı. Futbol hayatım bitene kadar da futbol hayatımdan sonra da böyle kalacak. Eğitici ve öğretici bir hocamız var. Beraber çalıştığımız dönemlerde başarılı günlerimiz oldu. İnşallah beraber kupa kaldırmak da nasip olur.” diye konuştu.

Fenerbahçe altyapısında yetişen Mert Günok, sarı-lacivertli kulüpten 18 yaşında Real Madrid’e transfer olan Arda Güler için, “Arda dünyanın en büyük kulüplerinden birine transfer oldu. Gerçekten çok büyük bir yetenek. Ben de ilk gördüğüm anda onun ne kadar yetenekli olduğunu anlamıştım. Arda’yı maçlarda izlemiştim ama canlı görmek daha farklıydı.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN