Petkovic transferi zora girdi

Petkovic transferi zora girdi

Gelecek sezon çalışmalarına deneyimli teknik adam Nenad Bjelica idaresinde Slovenya’da devam eden Trabzonspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Birçok isimle görüşen Fırtına’da transferi gündemden düşmeyen golcü Petkovic’in ismi olumsuza döndü.

Geride kalan sezonun en beklenmedik takımlarından biri olan Trabzonspor, kurduğu kadroya rağmen ortaya koyduğu performansla taraftar ve camiasının beklentisinin çok uzağında kalmıştı. İkinci yarının sonlarına doğru takımı tecrübeli teknik adam Nenad Bjelica’nın idaresine bırakan Bordo-Mavililer hocasının planlamalarına göre yeni sezon hazırlıklarını da sürdürmeye devam ediyor.

Bjelica’nın isteklerine göre gelecek sezon kadrosunu kuran Trabzonspor’da takıma birçok yeni isim katılırken, takımda bulunan mevcut oyuncuların çoğuyla yollar ayrılıyor. Hücum hattında bir forvet transferi isteyen deneyimli teknik adam yönetimden çok iyi tanıdığı eski öğrencisi Bruno Petkovic için devreye girilmesini istemişti.

Petkovic için uzun süredir devam eden transfer çalışmaları Zagreb’in bonservis bedelinde indirime gitmemesinin ardından Fırtına’nın beklemeye geçmesine neden olmuştu. Son alınan bilgilere göre Dinamo Zagreb’e Petkovic için İspanyol ekibi Celta Vigo’nun da teklif yapacağı öğrenildi. Celta Vigo gelecek sezonda hücum hattında kaliteli isimleri kadrosuna katmak isterken, Bordo-Mavililerin tecrübeli golcüsü Maxi Gomez’e de teklif yapmıştı.

Petkovic transferinde beklemeye geçen Trabzonspor ise Vigo’nun devreye girmesinin ardından Petkovic transferinde alternatiflere yönelecek.

Hırvatistan milli takımı formasını da terleten tecrübeli golcü son 5 sezonda da Zagreb formasıyla 10 gol barajını aşmayı başardı. Asistleriyle de ön plana çıkan oyuncu son 5 sezonda 25 asist yapmayı başardı. Trabzonspor’a gelmek isteyen Hırvat golcünün geleceği hala belirsizliğini koruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN