Şenol Güneş'in yeni takımı herkesi şaşırttı! O takımın başına geçiyor: Tarihe geçecek...

Şenol Güneş'in yeni takımı herkesi şaşırttı! O takımın başına geçiyor: Tarihe geçecek...

6 Ekim'de Beşiktaş'tan ayrılan başarılı teknik adam Şenol Güneş'in yeni durağı herkesi şaşırttı. Tecrübeli teknik adam tarihe geçecek bir anlaşmaya imza atmak için geri sayıma geçti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde İsviçre ekibi Lugano karşısında alınan yenilgi sonrasında 6 Ekim'de Beşiktaş'taki görevinden istifa eden tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in yeni durağı belli oldu. 71 yaşındaki başarılı teknik adam tarihi geçecek bir anlaşmaya imza atmak için resmen geri sayıma geçti. Tecrübeli teknik adamın yeni durağı herkesi şaşırttı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Lugano karşısında alınan yenilgi sonrasında Beşiktaş'tan istifa ederek gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Şenol Güneş'in yeni durağı belli oldu.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Azerbaycan Milli Takımı, son dönemde alınan başarısız sonuçların ardından İtalyan teknik adam Giovanni De Biasi ile yolları ayırma kararı aldı. Ayrılığın kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanması beklenirken Azerbaycan Futbol Federasyonu yetkililerinin yeni hocanın Türk olması konusunda görüş birliğine vardığı ileri sürüldü.

Bu karar sonucunda Azerbaycan Futbol Federasyonu yetkililerinin, Milli Takım'ın başına Şenol Güneş'i getirmeyi amaçladığı ileri sürüldü.

6 Ekim'de Beşiktaş'tan ayrılan tecrübeli teknik adamın gelecek tekliflere açık olduğu öne sürülürken Azerbaycan'ı çalıştırmaya sıcak bakabileceği iddia edildi. Başarılı teknik adam Azerbaycan Milli Takımı'nın başına geçerse, Azerbaycan Milli Takımı'nda görev alan ilk Türk teknik direktör olarak tarihe geçecek.

Bu sezon Beşiktaş'ın başında 15 resmi karşılaşmada görev alan tecrübeli teknik adam, söz konusu karşılaşmalarda 10 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi elde etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN