Süper Lig'de bir dönem sona erdi! Bir ayrılık daha! Sürpriz istifa: Yollar resmen ayrıldı...

Süper Lig'de bir dönem sona erdi! Bir ayrılık daha! Sürpriz istifa: Yollar resmen ayrıldı...

Trendyol Süper Lig'de teknik adam kıyımı devam ediyor. Bir Süper Lig ekibi daha teknik adamıyla yollarını ayırdı. Sürpriz ayrılık futbolseverlerde şok etkisi yarattı.

Trendyol Süper Lig'de 10. hafta heyecanı yaşanıyor. O takım, teknik direktörüyle yollarını ayırdı. Sürpriz ayrılık futbolseverlerde şok etkisi yarattı.

Süper Lig'de Emre Belözoğlu, Erdal Güneş, Çağdaş Atan, Fatih Tekke, Hüseyin Eroğlu, Tolunay Kafkas, Şenol Güneş, Nenad Bjelica, Osman Özköylü ve Aleksandar Stanojevic'in ardından bir teknik adamla daha yollar ayrıldı.10.haftası yaşanan Süper Lig'de 10. teknik adamla ayrılık yaşandı.

Bu akşam evinde ağırladığı Sivasspor'a 1-2 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Alanyaspor'da bir dönem sona erdi.

46 yaşındaki genç teknik adam, alınan yenilginin ardından istifa kararı aldığını açıkladı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ömer Erdoğan, görevinden istifa ettiğini açıklayarak şunları söyledi:

“Bir karar verdim. Tabii işler iyi gitmeyince, bu tür durumlarda bir değişikliğin kulüp için de benim için de daha hayırlı olacağını düşünüyorum. Onun için bugünden itibaren görevimden istifa ediyorum. Buraya gelmemizde vesile olan başkanım yönetim kuruluma, burada çalıştığım dönem oyuncu kardeşlerime, ekip yardımcı hocalarıma, çalışan kulüp personeline hepsine gerçekten çok teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de Alanyaspor’a başarılar diliyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte bu şanssızlığı hem de oyunun karşılığını alıp hak ettiği yerlere gelirler. Üzgünüm. Böyle olmasını istemezdim. Çünkü buraya gelirken çok büyük hedeflerim vardı. Aslında hedeflere ulaşmak için çok fırsatlarımız vardı ama bazen değişti. Demek ki teknik direktörlük de biraz maç şansı da gerekiyor. Ben de bu sene maalesef maç şansı hiç yanımda olmadı. Hep kritik dönemlerde bir istemediğimiz olaylar yaşadık ve istediğimiz sonuçları alamayınca şu anki bulunduğumuz noktaya geldik. Bu kan değişikliği kulübe de bana da iyi olacağını düşünüyorum."

Ömer Erdoğan kimdir, nereli, kaç yaşında? Ömer Erdoğan hangi takımlarda teknik direktörlük yaptı?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN