Süper Lig’de Talisca kavgası! 3 büyüklerin hedefinde yıldız oyuncu… Beşiktaş düğmeye bastı

Süper Lig’de Talisca kavgası! 3 büyüklerin hedefinde yıldız oyuncu… Beşiktaş düğmeye bastı

Transfer sezonunun oldukça iddialı geçtiği günlerde tüm takımların gözü Anderson Talisca'yı arıyor. Süper Lig'de bulunan 3 büyüğün de hedefinde tek bir futbolcu var. Yetenekli oyuncu için transfer sezonunun başlangıcından itibaren ter döken Beşiktaş her şeyini masaya yatırdı. Taraftarında merakla beklediği transfer aşamasında gelişmeler yaşandı. İşte tüm detaylar...

Bir zamanlar Beşiktaş'ın futbolcusu olan Anderson Talisca için yeniden görüşmeler başladı. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş tarafından sık sık Talisca hakkında açıklamalar geliyor. Beşiktaş'ta unutulmayacak anıları olan yıldız oyuncunun özlendiğini ve onun da özlediğini belirten Güneş, Talisca'nın da gelmek istediğini ima eden sözler paylaştı.

TALİSCA'YA SÜPER LİG YOLU GÖZÜKTÜ

Beşiktaş'ta yer aldığı zamanlarda sihirli ayaklarıyla taraftarın gönlünü kazanan Anderson Talisca için siyah beyazlıların mücadelesi sürüyor. Transfer aşamasında adım adım ilerleyen kara kartal son dakika haberiyle müjdeli haberi duyurdu. Beşiktaş'ın girişimleri esnasında Galatasaray'ın da yıldız oyuncuya ilgisi bulunuyor.

Beşiktaş'a transfer çalımı altında Okan Buruk, yıldız oyuncuyu takımına katmayı hedefliyor. Yıldız oyuncu için talepler sadece iki büyük isimle kalmayarakk Fenerbahçe'den de ilgi görülüyor. Transfer esnasında araya girmesi beklenen Fenerbahçe, yıldız oyuncuyla ilgileniyor.

64d867bf86b24527e0f253d9.webp

AL NASSR TALİSCA İLE YOLLARI AYIRIYOR

Sport tarafından paylaşılan habere göre Anderson Talisca ile Al Nassr kulübü yolları ayırma kararı aldı. Suudi Arabistan kulübü ile yolları ayırmak isterken yapılan transferler sonucunda Talisca ile ayrılığa kesin gözüyle bakılıyor.

Haberde yer alan bilgilere göre Al Nassr, yıldız oyuncusu Andersn Talisca'yı Barcenolo'ya önermesinin ardından transfere ılımlı yaklaşılmadığı belirtildi. Katalan ekibinin mali yönden zorlanmasının ardından bu transfere sıcak bakılmıyor. Talisca'nın bir sonraki durağının Türkiye Süper Lig'i olması beklentiler arasında yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN