Sadece 2 malzemeyle damakları şenlendiren şekersiz hurma puding tarifi! Tadına bakan yakanızı bırakmayacak

Tatlı krizlerine ilaç gibi gelecek bir tatlı tarifi! İçine şeker girmiyor, tam bir diyet tatlısı! Tadına bakan peşinizi bırakmayacak! Üstelik tek ihtiyacınız iki malzeme! İşte sadece 2 malzemeyle damakları şenlendiren şekersiz hurma puding tarifi...

Hurma puding tarifi, sadece 2 malzeme ile enfes bir tatlı şöleni vadediyor. Olgunlaşmış cennet hurmalarının eşsiz tadı, kakao ile buluştuğunda ortaya çıkan bu puding hem hazırlaması kolay hem de lezzetiyle büyüleyici. İhtiyacınız olan sadece birkaç dakika ve birkaç malzeme! Mutfakta pratik ve lezzetli tarif arayanların favorisi olacak.

HURMA PUDİNG TARİFİ

MALZEMELER

2 adet olgunlaşmış cennet hurması

2 tatlı kaşığı kakao

HURMA PUDİNG NASIL YAPILIR

Olgunlaşmış cennet hurmalarını alın ve bir kaba kaşık yardımıyla aktarın.

Her bir hurma için 1 tatlı kaşığı kakao ekleyin.

Hurmaları kakao ile iyice buluşturun, karışım koyu ve kıvamlı bir hal alana kadar karıştırmaya devam edin.

Hazırladığınız karışımı istediğiniz bir kaba dökün.

Kabı buzdolabına kaldırın ve en az 1 gece boyunca buzdolabında dinlendirin. Bu süre, pudingin kıvamını alması ve lezzetin iyice oturması için önemlidir.

Afiyetle tüketebileceğiniz bu pratik hurma puding tarifi, özellikle tatlı krizlerinize çare olacak. Dilerseniz üzerine ceviz veya fındık gibi malzemeler ekleyerek tarife kendi dokunuşunuzu da katabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN