Ekonomist Selçuk Geçer'den tir tir titreten tahmin! Dolar bir hafta sonra o seviyeye uçacak!

Ekonomist Selçuk Geçer'den tir tir titreten tahmin! Dolar bir hafta sonra o seviyeye uçacak!

Piyasada dolar yorumlarıyla adından sıkça söz ettiren Selçuk Geçer bütün yatırımcıları uyardı. Bir hafta sonrasına işaret eden ünlü ekonomist dolar kurunun hangi yönde ilerleyeceğini açıkladı. İşte Selçuk Geçer'in o açıklamaları…

Piyasaları derinden etkileyen dolar kuru hakkında araştırmalar devam ediyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer yeni tahminleri ile herkesi korkuttu. Dolar kurunun hangi yönde ilerleyeceğim en çok araştırılan konular arasında yer alırken Geçer'in o açıklamaları son noktayı koydu. İşte Selçuk Geçer'in o açıklamaları…


ELİNDE DOLAR BULUNAN DİKKAT


Döviz ve altın kurunda görülen dalgalanmalar hız kazanırken yatırımcılar da tedirgin olmaya başladı. Altın fiyatlarında görülen düşüş birçok yatırımcıyı korkuturken dolar kurunun da bir anda yükselmesi piyasalardaki son durum araştırmalarını hızlandırdı.
Gündemde sık sık yer verilen altın ve dolar kurları hakkındaki iddiaların da ardı arkası kesilmiyor.

dolar-ne-oldu.jpg

Dolar kurunun çok hızlı bir şekilde artacağı iddiaları gündemde yer alırken ünlü ekonomist Selçuk Geçer o iddialara son noktayı koydu. Bir hafta sonrasına işaret eden Selçuk Geçer bütün yatırımcıları uyardı. Elinde dolar bulunan kişilerin bir hafta daha beklemesi gerektiğinin altını çizen ünlü ekonomist, merak edilen konu hakkındaki detayları açıkladı.


DOLAR TAHMİNLERİNE SON NOKTAYI KOYDU

Türkiye'nin elinde bulunan sıcak para kaynaklarının tükendiğini dile getiren Selçuk Geçer, dolar kurunun 2 hafta içerisinde yükseleceğini vurguladı. İlerleyen süreçte dolar kurunda görülecek gelişmeleri tek tek açıklayan Geçer, doların 24-25 TL seviyelerinde işlem göreceğinin altını çizdi. Doların bu seviyeden işlem görmesinin yüksek bir ihtimal olduğuna değinen ünlü Ekonomist, artışın görüleceği kritik tarihi de açıkladı. Elinde dolar bulunduran kişilerin birazcık daha diş sıkması gerektiğini vurgulayan Geçer, bir hafta daha bekleyin çağrısında bulundu.


selcuk-gecer-dolar-aciklamasi-1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN