Mucize kurtuluş! Dev yılan tam bebeği yutmaya hazırlanıyordu ki...

Mucize kurtuluş! Dev yılan tam bebeği yutmaya hazırlanıyordu ki...

Anakondaların ne kadar saldırgan ve aç gözlü olduğunu biliyoruz. Genelde büyük avlar seçen ve avını sessizce boğarak öldüren anakondanın hedefinde bu sefer bebek vardı. Brezilya'dan gelen görüntüler uzmanları bile şoke etti. İki yaşındaki bir çocuk, dev anakonda tarafından yeniliyordu. Polis memurunun fark etmesiyle koşması bir oldu. Dev yılan tam bebeği yutmaya hazırlanıyordu ki...

Yılanların aç kaldıkları zaman ne kadar acımasız oldukları geçmişten günümüze kadar önümüze çıkan örneklerle kanıtlanmıştır. Özellikle anakondalar av seçiminde oldukça acımasızdır. Brezilya'dan gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Dev anakonda iki yaşındaki çocuğu yemi yapıyordu. Polis memur tarafından fark edilen korkunç olay bir anda dehşete dönüştü. Dev yılan tam bebeği yutmaya hazırlanıyordu ki... Mucize kurtuluş kamerada!

DEV ANAKONDA BEBEĞE DOĞRU YAKLAŞIRKEN...

Nehir kenarında kendi başına oyun oynayan iki yaşındaki çocuk dev anakondanın hedefi oldu. Çoğunun bir anda çığlık attığını fark eden anne koşa koşa nehir kenarına koştu ancak gördüğü manzara korkunçtu. Dev yılanı gören anne çığlık atarak yardım istedi. Bölgede devreye gezen polisler annenin sesini duyunca yardıma koştu. Memurlar can havliyle hemen dev yılanı çocuktan ayırmaya çalıştı.

mucize-kurtulus-dev-yilan-tam-bebegi-yutmaya-hazirlaniyordu-ki-1.jpg

TEK HAMLEDE ÖLDÜRÜLDÜ! İZLEYENLER ŞOK GEÇİRDİ

Ekiplerin yardımına rağmen 2 yaşındaki çocuğu bırakmayan dev anakonda gücüyle herkesi şoke etti. Memurlar tek çarenin yılanı öldürmek olduğunu anlayınca ellerindeki palayla yılanı deşmeye başladılar. Yılanın sıktığı yerleri gevşetmesi için palayla kesen memurlar çocuğu kurtarmayı başardı. Hastaneye götürülen çocuk yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi.

gfgf-2023-11-21t122019-115.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN