'Uzaylı' Mustafa Topaloğlu'ndan Megastar Tarkan'a olay sözler!

'Uzaylı' Mustafa Topaloğlu'ndan Megastar Tarkan'a olay sözler!

Farklı giyim ve müzik tarzı nedeniyle 'uzaylı' lakabıyla anılan ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu, Megastar Tarkan'a sert sözlerle yüklenerek Tarkan'ın kendi şarkısını 'çaldığını' öne sürdü. Topaloğlu'nun açıklamaları sonrasında gözler Tarkan'a çevrildi. Tarkan'ın ünlü şarkıcıya vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

'Uzaylı' lakabıyla bilinen, farklı giyim tarzı ve müzik tarzıyla her dönem dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu, 'Megastar' lakabıyla bilinen ünlü şarkıcı Tarkan'a sert sözlerle yüklendi.

Ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu, İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümünde Gündoğdu Meydanı'nda 2 milyon kişinin katılımıyla unutulmaz bir konser veren ve 31 Aralık'ta Kıbrıs'ta vereceği konser karşılığında da 1 milyon euro kazanacağı öne sürürlen Megastar Tarkan'ı hedef aldı.

Son olarak 18 Kasım'da 'Son Durak' şarkısını yayınlayan ve 2.5 milyon izlenme sayısına ulaşan Tarkan'a sert sözlerle yüklenen Mustafa Topaloğlu, Megastar'ın kendi şarkısını 'çaldığını' öne sürdü.

"TARKAN ŞARKIMI ÇALDI..."

Akşam Gazetesi Güneş Eki Haber Müdürü Yasemin İlan'ın sorularını yanıtlayan Mustafa Topaloğlu, Tarkan'ın 1994 yılında yayınladığı ' Aacayipsin' adlı albümde yer alan 'Şıkıdım Şıkıdım' şarkısının kendisine ait olduğunu öne sürdü.

Tarkan'ı mahkemeye verdiğini açıklayan Topaloğlu, 'sanatçıya dava açmak yakışmaz' diyerek şunları söyledi:

Tarkan'ın dünyada tanınmasını sağlayan 'Şıkıdım Şıkıdım' şarkısı var ya o benim şarkımdı. Ben 1985 yılında 'Saçmalama' diye bir şarkı yaptım. Atilla Özdemiroğlu ile birlikte, o şarkının müziğini birebir almış üserine söz yazmışlar olmuş 'Şıkıdım şıkıdım' istesem mahkemeye giderdim ama şikayet etmedim çünkü yapımcısı Mehmet benim kardeşim gibi sevdiğim biriydi. Esinlenmiş, beğenmiş, yapmış diye düşündüm. Sanatçıya dava açmak yakışmaz. Fakat Tarkan da, diğerleri de benim alt yapımla ilerlediler. Öyle de olmalı belki, birileri yol göstermeli. Kıymetim bilinmese de ben yol gösterdim onlara.

t.jpg

Şimdi Sefo'nun yaptığı da benim giyim tarzımdan esinlenmek. Aferin onlara geç de olsa yenilikçi anlayışları var. Umarım müzikte de benim tarzımı anlar feyz alır, güzel işler yaparlar hep böyle iyi örnek olayım onlara"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN