Ünlü mimardan dünya çapında başarı: Sanat dünyasının yeni merkezlerinden biri olmaya aday

Mimar Emre Arolat'ın tasarımını yaptığı "Güneştekin Art Refinery Batman", dünya çapında bir başarıya imza attı. Tasarım, World Architecture Festival 2023'de (WAF) Gelecek Kültür başlığı altında finale kaldı. Sanatçı Ahmet Güneştekin'in sosyal medya hesabından duyurduğu paylaşımda "Sergi alanı, sanat dünyasının yeni merkezlerinden biri olmaya aday" ifadelerini kullandı.

Sanatçı Ahmet Güneştekin sosyal medya hesabından Emre Arolat'ın mimari tasarımını yaptığı "Güneştekin Art Refinery Batman"ın Dünya Mimari Festivali'nde finale kaldığını duyurdu.

Güneştekin Art Refinery Batman, 600.000 m2'lik açık sergi alanı ve 25.500 m2 kapalı sergi alanıyla dikkat çekiyor.

Güneştekin'in paylaşımı şu şekilde:

Mimari tasarımı Emre Arolat'a ait olan Güneştekin Art Refinery Batman, büyük bir başarı göstererek "Dünya Mimari Festivali'nde (WAF'23) Gelecek Kültür başlığı altında finale kaldı. Güneştekin Art Refinery Batman, 600.000 m2 açık sergi alanı ve 25.500 m2 kapalı sergi alanıyla hem Türkiye'de hem de dünyada sanat dünyasının yeni merkezlerinden biri olmaya aday. Bu gurur hepimizin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN