Kısa saç modasına bir ünlü daha katıldı! Melisa Sözen saçlarını öyle bir kestirdi ki, görenler tanıyamadı

Kısa saç modasına bir ünlü daha katıldı! Melisa Sözen saçlarını öyle bir kestirdi ki, görenler tanıyamadı

Birçok dizide rol alan ve en son 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Melisa Sözen'den flaş değişim! Oyunculuğu kadar sosyal hayatıyla da gündemden düşmeyen Melisa Sözen, yeni saç imajıyla hayranlarını şoke etti. Melisa Sözen saçlarını öyle bir kestirdi ki... Görenler tanıyamadı bile. İşte ünlü oyuncu Melisa Sözen'in yeni saç imajı...

Oynadığı dizi ve filmlerdeki başarılı oyunculuğu ile son dönemin en popüler oyuncularından olan Melisa Sözen'in yeni imajı sosyal medyayı ikiye böldü.
'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Melisa Sözen saçlarını öyle bir kestirdi ki... Görenler tanıyamadı bile. Kısa saç modasına bir ünlü daha katıldı!

kisa-sac-modasina-bir-unlu-daha-katildi-melisa-sozen-saclarini-oyle-bir-kestirdi-ki-gorenler-taniyamadi-1.jpg

Başarılı oyunculuğu ile dillerden düşmeyen ve daha önce 'Çemberimde Gül Oya', 'Bir Bulut Olsam', 'Muhteşem Yüzyıl', 'Kırmızı Oda' gibi dizilerde rol alan ve uzun süredir ekranlardan uzak olan Melisa Sözen son olarak Netflix projesinde yer almıştı.

ÜNLÜ OYUNCU SAÇLARINI ÖYLE BİR KESTİRDİ Kİ...

Uzun süredir sessizliğini koruyan Melisa Sözen yeni saç imajıyla hayranlarını mest etti. Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Melisa Sözen saçlarını kısacık kestirdi.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Melisa Sözen'in yeni imajı sosyal medyada gündem olurken kimi güzel oyuncuya "Eskiye dön" derken kimi de "Çok yakışmış bambaşka biri olmuşsun" dedi. Pınar Deniz ve Ezgi Mola gibi ünlü isimler de Sözen'i çok beğendi.

kisa-sac-modasina-bir-unlu-daha-katildi-melisa-sozen-saclarini-oyle-bir-kestirdi-ki-gorenler-taniyamadi.jpg

MELİSA SÖZEN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Melisa Sözen, 6 Temmuz 1985 doğumlu Türk dizi ve sinema oyuncusudur. İstanbul'da doğan oyuncu, küçük yaşlardan itibaren bu meslekle ilgilenmektedir.

Melisa Sözen, Pera Güzel Sanatlar Lisesini bitirdi. Birçok tiyatro oyununda görev aldı. Çağan Irmak'ın yazdığı Çemberimde Gül Oya'da Feriha rolüne hayat verdi.

Dünyayı Kurtaran Kadın isimli bir programın sunuculuğunu yapan Melisa Sözen, Casus Kızlar: Her Şey Nasıl Başladı? filminde ise Clover karakterinin seslendirmesini gerçekleştirdi.

Yine aynı dönem, Mardin'de çekilen Bir Bulut Olsam'da Narin Bulut karakterine hayat verdi.

Altın Palmiye Ödüllü Kış Uykusu filminde rol alan Melisa Sözen, bu diziler ve filmler dışında birçok başarılı yapımda rol aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN